Endelig har vi fått nye og gode musikkfasiliteter på plass! I lengre tid har det vært ønskelig med et musikkstudio i tilknytning til musikkskolen vår, og nå står rommet klart etter to uker med hektisk innsats.

Med noen tusenlapper på budsjettet og ca 50 dugnadstimer som innsats står nå vårt helt eget studio ferdig. Studioet består av to rom, et opptaksrom og et kontrollrom. Kontrollrommet vil også bli brukt som undervisningsrom og har også en deilig sofa som gjør rommet ypperlig for kreative prosesser hvor mange kan delta. Vi i MakeMusic Sørlandet har mange spennende prosjekter foran oss, og et studio var egentlig et "must have". Dette kom tydelig frem da vi to dager etter innflytting fikk spilt inn en fotballsang til et lokalt fotballag som samme helg reiste på turnering. Låta vi snekret sammen gjorde visst bussturen til en uforglemmelig seanse. 

Studioet er ikke av de største, men har en fantastisk utsikt og inspirerene atmosfære. Her skal det virkelig bli gøy å lage musikk. Er du interessert i bruke studioet kan du bare kontakte Ørjan!